Blog

A 3 leghasznosabb fogó amire szükséged lehet

2020.08.04 09:40
A 3 leghasznosabb fogó amire szükséged lehet

Az összes burkolatfelújítási munkálat igényel bizonyos eszközöket, amik nélkül akár egészen szorult helyzetekbe is kerülhetünk. Szerszámos ládánknak vannak kihagyhatatlan alap darabjai, amik nélkül el sem indulunk a munkálatok helyszínére.

Most ezekből szemezgettünk és emeltünk ki 3 fogót, amelyet minden szakembernek nagy becsben kell tartania.

1. Lapszintező fogó

tls lapszintező fogó

Listánk első fogója a sokak által kedvelt lapszintező fogó, amely a sík burkolatok kialakításának elengedhetetlen kelléke. E fogó segítségével tudjuk szabályozni a burkolatok szintbe helyezését.

Az eszköz nyilván a burkolatszintező rendszer egyik darabját képezi, amelynek a lapszintező talpak és lapszintező ékek szintén részét képezik.

A jó lapszintező fogó ergonomikusan kialakított, kényelmes fogású, könnyen beállítható és hosszú élettartamú. Ilyen a TLS lapszintező fogója is, amely kiváló ár-érték arányának és prémium minőségének köszönhetően a burkoló szakemberek kedvenc választása.

2. Kombinált fogó

 kombinált fogó

A kombinált fogót főként multifunkcionalitása miatt kedvelik a szakemberek, hiszen egyszerre alkalmas kábelek, vezetékek és drótok elcsípésére és különböző tárgyak fogására, szögek kihúzására, csavarok meghúzására.

Rengeteg féle fajta típus létezik belőle, ám a kiválasztásnál nagyon kell figyelni az anyagminőségre és marokrész anyagára, hiszen ezek lesznek a mérleg nyelvei a használat közben.

A jó kombinált fogó masszív felépítésű, kiváló anyagokból készült, kompakt kivitelű, míg markolat része kényelmes fogású és csúszásmentes.

3. Csőfogó

csőfogó

A csőfogó egy olyan állítható fogó típus, amelynek főként akkor vesszük hasznát, amikor nagyobb tárgyakat kell megfognunk, stabilizálnunk vagy kihúznunk. Legtöbbször burkoló szakemberek és vízvezeték szerelők ládájában találkozhatunk vele, de nem ár egy átlag háztartásnak sem a beszerzése, hiszen nagyon sok kellemetlen helyzetből segíthet ki minket.

A legtöbb fogóval ellentétben itt a típuson belül is megkülönböztethetünk S alakú, 90°-os illetve állítható fejű fogókat, amelyek hasonló működésűek, ám mindhárom kiválóan alkalmazható a speciális feladatok elvégzésére.

A jó csőfogó edzett acél és más fém ötvözetéből készül, erős gumírozott marokrésszel, míg a benne lévő állíthatóságért felelő technika egyszerű, mégis hosszú élettartamú.

 

Írásunk lezárásaképp pedig ajánljuk Blog oldalunkat, ahol számos cikket olvashatsz burkolásról, burkolatszintezésről és ezek kivitelezéséről.

Webáruházunkban a prémium burkolatszintező rendszerek mellett, kiváló minőségű gyémánt szerszámokat és műanyag álpadló rendszereket is találsz, amelyek ár érték arányban verhetetlenek.

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2