TLS termékbemutató videók

Bizonytalan benne, hogy melyik termékünket válassza? Vagy csak szeretné látni őket egy igazi bevetés közben? Nézzen körül videótárunkban és ismerje meg jobban termékeinket! Bemutatjuk a TLS lapszintező rendszer használatát, a különböző csiszolókorongok alkalmazási területeit és legfontosabb tulajdonságait.

Bemutatott termékek:


TLS-PRO lapszintező rendszer

Az alábbi rövid videóban bemutatjuk a TLS-PRO burkolat szintező használatát lépésről lépésre.

Az ékes lapszintező használata pár rövid lépésben:

  1. Hordja fel a csemperagasztót, majd fektesse le az első burkolólapot
  2. Helyezzen be 2 db szintező talpat a csempe alá majd fektesse le a következő csempe lapot
  3. Csúsztassa be a szintező éket a lapszintező talp elem nyílásába úgy, hogy a szintező ék előre tolásával az ék feszüljön bele a talpba
  4. A tökéletes csempeszintezés érdekében nagyon előnyös a lapszintező fogó alkalmazása, amit a szintező készlet is tartalmaz.
  5. Várjon 12-24 órát amíg a csemperagasztó megszárad
  6. A járólap szintező talpak eltávolításához nincs szükség semmilyen speciális eszközre. Egyszerűen csak rúgja vagy üsse ki oldalról a lapszintező talpat és éket ahogy az a videón is látszik.

Ide kattintva megtekintheti lapszintezőinket.


TLSO COBRA-PRO gyémánt körkivágó

Egy igazán strapabíró, profi lyukfúróra lenne szüksége? A TLS COBRA-PRO gyémánt körkivágót profik tesztelték, az eredmény pedig magáért beszél. A szerszám több, mint 130 fúrást is kibír, messze maga mögött hagyva ezzel a piacot. Különleges technológiájának köszönhetően ez a gyémántszerszám garantáltan hosszú ideig szolgál majd.

Vákuumforrasztott gyémántszegmenseinek köszönhetően a COBRA-PRO hatékonysága brutális (akár ötször hatékonyabb, mint a galvanizált technológia). Simán megbirkózik a kemény kerámiákkal, kőporcelánnal, gránittal, természetes kövekkel és persze a burkolólapokkal, greslapokkal is. A termék ráadásul vizes és száraz hazsnálatra is alkalmas.

Győződjön meg saját szemével a COBRA-PRO tudásáról.

A COBRA-PRO teszthelyzetben is teljesített. Az alábbi videó magért beszél.

 A COBRA-PRO gyémánt körkivágó termékeket itt találja.


TLS ANGRY BEE és TLS SPIDER csiszolókorongok

Az alábbi bemutató videón megtekintheti a 10 lépcsős gyémánt csiszolókorong használatát gráintlapon. A polírozási folyamatban mindig a legdurvább szemcseméretű polir korong amivel kezdjük a felületet csiszolni majd haladunk sorban a finomabb szemcseméretű polírkorong felé.

A tépőzáras csiszolókorong rendkívül gyorsan és egyszerűen lecserélhető. A korong ellendarabja a legtöbb esetben egy hajlékony és rugalmas egyik oldalán tépőzáras másik oldalán pedig egy M14 csatlakozós gumitányér de ugyanilyen célra megfelelő a tépőzáras alumínium tányér vagy szivacs tányér is.

A gyémánt csiszolókorong kiválóan alkalmas gránit, márvány, műkő, természetes kő vagy egyéb kemény anyagok csiszolásához és polírozásához.

A polírozó szett készletben vagy darabra is megvásárolható.

Nézzen körül csiszolókorongjaink között!


TLS X-PRO ultravékony gyémánt vágókorong bevetés közben

A következő rövid videóban meggyőződhetünk arról, hogy milyen gyorsan és tökéletesen tud elvágni gyakorlatilag bármilyen kemény anyagokat ez a csúcsminőségű szupervékony gyémánt vágókorong.

Alkalmazását javasoljuk greslap, porcelán, gránit, márvány, természetes kövek, műkő, és bármilyen egyéb kemény építőipari anyagokhoz is.

A gyémánt vágótárcsa pengéje kiváló minőségű szintetikus gyémántszemcsével rendelkezik. X hálós szegmensének köszönhetően a vágótárcsa hűtése kiváló így rendkívül hosszú az élettartama is, ráadásul szinte forgácsmentesen tud vágni még szárazon is.

Vékony vágótárcsáinkat ide kattintva megtalálja.


TLS K-PRO vékony gyémánt vágókorong

Következő videónkban bemutatjuk a professzionális K-PRO gyémánttárcsa vágását gres és porcelán lapokon.

Rendkívül hatékony, gyors és gyönyörűen szép vágást biztosít bármilyen kemény anyag esetén.

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a TLS X-PRO gyémánt vágókorong annyi különbséggel, hogy porcelán és gres lapok vágásához az a típusú vágótárcsa a legideálisabb választás.

Vékony vágótárcsa kínálatunkat ide kattintva megtalálja.


TLS DYNAMITE vékony gyémánt vágókorong

Az alábbi videóban ismét egy profi és vékony gyémánt vágótárcsa vágását ismerhetjük meg. Ez a típusú gyémánt korong hasonlóan tökéletes és gyors vágást biztosít, mint az előző videókban bemutatott TLS X-PRO és TLS K-PRO típusok.

A TLS DYNAMITE alkalmas a következőkhöz: greslap vágás, gránit, márvány, egyéb kemény anyagok vágása

Nézzen körül vékony gyémánt vágótárcsáink között.


TLY CYCLONE gyémánt vágókorong

A következő videóban a TLS CYCLONE alkalmazása látható gránitlapon. A gyémántkorong megbirkózik bármilyen típusú kemény anyag vágásával, de leginkább vastag gránitlapokhoz ajánljuk, mivel tökéletesen lehet használni a mély vágásoknál.

A tárcsa turbó felületű szegmenssel rendelkezik, valamint ferde védőfogakkal van kiképezve az oldalvédelem biztosítása érdekében.

TLS CYCLONE termékeinket ide kattintva megtekintheti.


TLS TURBO ROW gyémánt marótárcsa

A következőkben gránitlap felületcsiszolását tekinthetjük meg turbo felületű betoncsiszoló gyémánt tárcsával. Ez a típusú marótárcsa elsősorban gránit, márvány, természetes kövek, műkő, stb. felület csiszolásához a legalkalmasabb.

TLS TURBO ROW tárcsáinkat itt találja.


TLS DOUBLE ROW gyémánt marótárcsa

Betonpadló felületcsiszolását nézhetjük meg dupla soros betoncsiszoló gyémánt tárcsával. A dupla szegmenses csiszolótárcsa dúrvázáshoz, betonfelületek csiszolásához és a felületeken lévő anyagok eltávolításához kiválóan alkalmas.

TLS DOUBLE ROW marótárcsák


TLS ELECTROPLATED DISC gyémánt vágó és csiszolótárcsa

A következő videóban megnézhetjük a gérvágáshoz és gércsiszoláshoz alkalmas 2 oldalas galvánkötésű gyémánt csiszolótárcsa használatát. Ez a típus kiválóan alkalmas márvány vagy gránit és egyéb kemény anyagok gérvágásához valamint csiszolásához is.

TLS ELECTROPLATED csiszolótárcsák


TLS PREDATOR gyémánt vágótárcsa

A kompromisszumokat nem ismerő, minden feladattal megbirkózó TLS PREDATOR gyémánt vágókorong és csiszolótárcsa munka közben.

Ez a speciális professzionális termék megbirkózik a legkeményebb anyagokkal is, mint például a fekete gránittal, márvánnyal és bármilyen egyéb kemény anyaggal. Rendkívül gyorsan és hatékonyan lehet vele vágni és csiszolni még a legkeményebb anyagokba is, amit a szemléltető videóban is tapasztalhatunk.

Nézzen körül vékony csiszolókorongjaink között.


TLS VACUUM BRAZED DISC RED gyémánt csiszolótárcsa

Most egy olyan gyémánt vágó és csiszolókorongot mutatunk be az alábbi videóban ami szintén tökéletes választás a gérvágáshoz és gércsiszoláshoz is.

Ez a gyémánttárcsa is kiválóan alkalmas márvány vagy gránit és egyéb kemény anyagok gérvágásához valamint csiszolásához is, csakúgy mint a TLS ELECTROPLATED galvánkötésű gyémántkorong.

A vákuum kötésű technológiának köszönhetően ez a típusú extrém hosszú élettartammal rendelkezik.

Vágó és csiszolótárcsáinkhoz kattintson ide!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2