Termékkatalógus

Nézze meg vagy töltse le PDF formátumban elérhető katalógusainkat, ha részletesebben meg szeretne ismerkedni a prémium minőséget képviselő TLS termékeivel. Katalógusainkból megismerheti a TLS-PRO prémium kategóriás lapszintező rendszer, valamint a TLS TERRACE Álpadló rendszer teljes termék palettáját. A dokumentumokban található részletes leírásoknak köszönhetően könnyen és gyorsan elsajátíthatja a lapszintező rendszerek és álpadló rendszerek helyes használatát és megismerheti alkalmazási területeit. A mérettáblázatok pedig segítséget nyújtanak a szükséges anyagmennyiségek kiszámításában is.

TLS Lapszintező rendszer termékkatalógus

Katalógusunkban megismerheti, az ékes lapszintező rendszerek legfőbb előnyeit és megtudhatja miért érdemes ezeket használni a burkolási folyamatoknál. Részletesen bemutatjuk a TLS-PRO prémium kategóriás lapszintező rendszer kiemelkedő tulajdonságait és előnyeit, emellett a TLS-PRO lapszintező család teljes termékpalettájának műszaki paramétereiről is tájékozódhat. Továbbá képek és szöveges leírások segítségével lépésről lépésre bemutatjuk hogyan kell helyesen használni a lapszintező rendszereket. A katalógusban ezen kívül megtalálja az anyagigény kiszámolásához szükséges mérettáblázatot is.

A TLS burkolatszintező rendszer termékkatalógusát ide kattintva letöltheti:

tls-lapszintezo-rendszer-termekkatalogus.pdf

 

TLS TERRACE Álpadló rendszer termékkatalógus

Megismerheti a TLS TERRACE álpadló rendszer teljes termékpalettáját. Elsőként az állítható magasságú csavaros szintező lábakat mutatjuk be a legalacsonyabb szintező talptól a legmagasabb szintező talpig, ami akár 1083 mm magasság is lehet. Mindegyik típusú szintező lábnál megtalálja az állítható mérettartományt a minimális és a maximális magasságok között az adott szintező talpakra vonatkozóan.  Ezután megismerkedhet számos praktikus lejtőkorrekciós és rögzítő típusú kiegészítő tartozékkal is, amivel jelentősen gyorsabb és egyszerűbb lesz a szintező rendszer alkalmazása az állítható magasságú szintező rendszernél. Majd megmutatjuk a fix magasságú szintező tappancsokat összes elérhető típusát, ami elsősorban teraszok vagy alacsony magasságú felületek szintezéséhez tökéletes választás lehet. Gyors, egyszerű és rendkívül gazdaságos a fix terasz szintezők alkalmazása. A katalógusunkban megtalálja az anyagigény kiszámításához szükséges mérettáblázatokat mind az állítható magasságú szintező lábakhoz mind pedig a fix magasságú terasz szintező tappancsokhoz is.

A TLS TERRACE álpadló rendszer termékkatalógusát ide kattintva letöltheti:

tls-terrace-alpadlo-rendszer-termekkatalogus.pdf

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2