RÓLUNK

Bemutatkozunk

 

Cégünk, az Emikoo 2014 Kft. alaptevékenysége a műanyag termékek gyártása és kereskedelme, fő profilunk a burkolatszintező rendszer. Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú, miskolci székhelyű.

Alapító társam jelentős szakmai múlttal rendelkezik a műszaki műanyagfröccsöntés területén, mint konstrukciós szerszámfejlesztések, technológiák optimalizálása. Így garantáljuk termékeink tervezésénél, fejlesztésénél a magasfokú szakmai tudást és minőségi végtermékeket.

Termékeink gyártása Miskolc vonzáskörzetében történik, nagy múltú műanyagfröccsöntő üzemekben, korszerű fröccsöntő gépekkel, tapasztalt szakemberekkel, szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési feltételek mellett. Termékeink előállításához minőségi, ellenőrzött alapanyagokat használunk. 

Webáruházunkat 2018. júniusában nyitottuk meg azzal a céllal, hogy termékeinkhez kezdvező áron, egyenesen a gyártótól a burkoló szakemberek is hozzájuthassanak. Termékeink körét fokozatosan szeretnénk szélesíteni, hogy minél többféle burkoláshoz szükséges eszközt egy helyről tudjanak beszerezni vásárlóink a tőlünk megszokott piacvezető minőségben és a legjobb árakon. 

 

Severnyák Georgina

Ügyvezető igazgató

 

 

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2