Blog

Miért használjunk lapszintező rendszert?

2018.03.03 14:38
TLS Csapata

MIÉRT JÓ ÉS HASZNOS A TLS LAPSZINTEZŐ RENDSZEREKET ALKALMAZNI ?

 

A nagyméretű és vékony burkolólapok, kerlitlapok vagy csempék használata hatalmas ütemben növekszik és egyre elterjedtebb az építőipar vagy a lakosság körében is.

A nagy formátumú vékony ellenben nagyon súlyos csempéket és lapokat rendkívül nehéz pontosan és tökéletesen szintbe állítani úgy, hogy a csempézés és burkolás után ne maradjon valamilyen szintkülönbség és/vagy ne legyenenek fogasak a burkolólapok egymáshoz képest. További nehézségekkel szembesülsz a tökéletesen sima és egyenletes felület elérésének érdekében, ha a padló nem tökéletesen sima, tehát egyenetlen vagy hiányos a padló, fal vagy járófelület. De szintén egy jelentős és akadályozó tényező a csempeszintezésnél, amikor a csemperagasztó eltérő vastagságban kerül fel a csempe vagy burkolólap felületére és ezáltal szintkülönbségek lesznek tapasztalhatóak. Valamint a csemperagasztó száradása közben a ragasztóhabarcs legtöbb esetben el fogja mozdítani a lapokat egymáshoz képest ami sajnos ugyancsak szinteltérést fog eredményezni a burkolási folyamatok végén.

Szinte biztosan állíthatjuk, hogy lehetetlen küldetés lesz a tökéletes burkolatszintezést megvalósítani csupán egyszerű burkolással, amennyiben nem alkalmazol vagy használsz valamilyen típusú lapszintező, burkolatszintező vagy csempeszintező rendszert.

Ezért találták ki a különböző lapszintező,burkolatszintező vagy esetleg csempeszintező néven ismert szintező rendszereket, amelyek segítségével innentől kezdve öröm lesz a burkolás számodra is. Ha egyszer kipróbálod a lapszintező rendszerek bármelyik típusát, akkor hidd el, hogy onnantól kezdve garantáltan csak ezzel fogsz burkolni legközelebb!

Legyél burkoló szakember, vagy csak saját magad szeretnéd csempézni vagy kiburkolni a lakásodat akkor ne keresgélj tovább mert számodra a TLS lapszintező és csempeszintező rendszerei jelentik majd a tökéletes burkolást és megoldást! 

A TLS lapszintező rendszerek nem csak a tökéletes szintbeállítást végzik el, hanem jelentősen meggyorsítanak minden lerakási és burkolási munkafolyamatot is. A TLS szintező rendszer használatával nagyon gyorsan tökéletes és sima felületet érhetünk el!

A szintező talpak elsődleges funkciója természetesen a burkolólapok egymáshoz való szintezése, viszont a kapu alakú termékformának köszönhetően betöltenek egy másodlagos funkciót is ez pedig a fugatávtartás. Tehát kettő az egyben funkiót látnak el. Innentől kezdve a fugakereszt használata már a múlté. A szintező talpak lábai helyettesítik a fugakereszteket, így biztosítják a szükséges fugatávolságokat is, valamint a tökéletesen sík és egyenletes felületet. Amennyiben nagyobb méretű fugát szeretnél mint az elérhető méret a szintező talpnál, akkor a szintezéshez nyugodtan használj bármilyen kisebb fugaméretű szintező talpat valamint kiegészítőként megfelelő méretű fugakeresztet is hozzá.

Az új TLS-PRO lapszintező- és csempszintező rendszer elemei a következők :

* TLS-PRO lapszintező ék

* TLS-PRO lapszintező talp elem 1 mm fuga és 3-12 mm lapvastagság

* TLS-PRO lapszintező talp elem 2 mm fuga és 3-12 mm lapvastagság

* TLS-PRO lapszintező talp elem 3 mm fuga és 3-12 mm lapvastagság

* TLS-PRO XL lapszintező talp elem 2 mm fuga és 12-22 mm lapvastagság ( 2 cm vastagságú lapokhoz )

* TLS-PRO XL lapszintező talp elem 3 mm fuga és 12-22 mm lapvastagság ( 2 cm vastagságú lapokhoz )

* TLS-PRO lapszintező univerzális fém fogó

* TLS-PRO lapszintező fém fogó fali csempéhez

* TLS-PRO laspzintező univerzális műanyag fogó

 

ORSZÁGOSAN LEGALACSONYABB ÁR ÉS LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉK !!!

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ LAPSZINTEZŐ, BURKOLATSZINTEZŐ, CSEMPSZINTEZŐ RENDSZEREK SZÉLES VÁLASZTÉKA!

 

 

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2