Blog

Használd ezt a 3 eszközt a tükörsima padlóhoz

2020.07.29 16:50
Használd ezt a 3 eszközt a tükörsima padlóhoz

A padlóburkolatok kialakításakor különösen fontos, hogy a keletkező felület tökéletesen sík, szintezett és egységes legyen. Ezt manapság már könnyedén elérhetjük, ha a megfelelő eszközöket használjuk a burkolattal fedett felület kialakításakor.

Cikkünkben bemutatunk három eszközt, amely lehetővé teszi nekünk a tökéletesen sík és szimmetrikus felület kialakítását.

1. Lapszintező talp

tls lapszintező talp

A modern burkolatokkal való munka sokkal könnyebbé vált az idő előrehaladtával. A lapok erősek, ellenállóak, mégis könnyen kezelhetőkké és formálhatókká váltak. Természetesen a burkoló anyagok fejlődésével egyenlő ütemben haladt az innováció a szerszámok és a lehelyezést segítő eszközök vonalán is.

A lapszintező talp is egy ilyen innováció eredménye, amely fontos alapeleme a burkolatszintező rendszernek. A talp érdekessége, hogy 2 az 1-ben funkciót tölt be. Elsőszámú feladata a szintezés elősegítése, ám másodlagos funkcióként a fugatávolságokat is megszabjuk lehelyezésével, így a későbbiekben nem lesz szükségünk ékekre és fugakeresztekre. Nagyszerű tervezésének és a perforált résznek köszönhetően a vele való munka pofon egyszerű, míg a vele elért eredmény nem hagy kívánni valót maga után.

2. Lapszintező ék

tls lapszintező ék

A lapszintező ék egyszerűsége ellenére igen fontos szerepet tölt be a burkolatszintezés folyamatában. Az apró, lépcsőre emlékeztető elem fő feladata az, hogy a lapszintező talpba helyezve kialakítsa a burkolat megfelelő szintbe helyezését.

Legnagyobb előnye az újrahasznosíthatóság, hiszen a burkolatszintezés végeztével a lapszintező ékeket összegyűjthetjük és későbbi munkáink során újra ás újra felhasználhatjuk. Ezen tulajdonsága nagyszerű befektetéssé teszi az eszközt, amely nem csak funkciója, de kedvező ára miatt is nagyon szimpatikus lehet szakembereknek, cégeknek és az otthon barkácsolóknak is.

3. Lapszintező fogó

tls lapszintező fogó

A már említett két eszköz önmagában még nem látja el a tökéletes burkolatszintező szerepét, szükség van még egy speciális lapszintező szorítófogóra, amellyel könnyedén be tudjuk állítani a megfelelő szintezettséget. A TLS lapszintező fogója ergonomikus kialakításának és magas anyagminőségének köszönhetően nagyon strapabíró és kezes eszköz lett, amelynek használata kimondottan könnyűnek mondható.

Univerzalitása miatt könnyű vele alkalmazkodni a speciális elhelyezésekhez, míg kompakt és könnyű kivitele miatt kis helyen elfér és nagyon mobilis.

 

E három eszköz teszi ki a TLS Burkolatszintező rendszerét, amely lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést, míg a vele szintezett burkolatok tökéletesen síkban lesznek, a fugatávolságok pedig mindenhol egyenlő nagyságúra alakíthatóak.

A TLS Burkolatszintező rendszereiért kattints IDE!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2