Blog

Ezekre a gyémántszerszámokra neked is szükséged lehet!

2020.06.28 11:31
Ezekre a gyémántszerszámokra neked is szükséged lehet!

Akár csempézésről, akár más felújító- vagy építő munkálatról van szó, minden esetben szükség van profi és ellenálló szerszámokra, amik lehetővé teszik számunkra a precíz és hibátlan munkavégzést.

A gyémántszerszámok segítségével könnyen fúrhatunk lyukakat, vághatunk anyagokat és csiszolhatunk felületeket, ám ahhoz, hogy ezen munkák tökéletesek legyenek, célszerű kiváló minőségű és tesztelt szerszámokat beszereznünk.

Ezért szedtük össze a legfontosabb gyémántszerszámokat, amelyeknek helyet kell szorítanod szerszámosládádban.

 

Gyémánt lyukfúró


 

 

A gyémánt lyukfúrókat általában száraz vagy vizes környezetben is használhatjuk, a legkülönbözőbb anyagok (kerámia, gres lap, csempe, gránit, márvány, mészkő, természetes kő, beton stb.) esetében.  Rengeteg típus és méret létezik belőlük, ám az anyagminőség, a kialakítás és a megfelelő kompatibilitás egyaránt fontos jellemzők.

Kínálatunk minden terméke szuper gyors és stabil lyukfúrást tesz lehetővé. A minőségi anyaghasználatnak és kiváló tervezésnek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamot várhatunk lyukfúróinktól, míg használatuk könnyű és biztonságos.

A TLS gyémánt lyukfúrókat ITT találod!

 

Gyémánttárcsák, gyémánt vágótárcsák


 

 

Nem egyszer fordul elő, hogy valamilyen anyagon bevágást kell tennünk ahhoz, hogy az illeszkedés és a fedés tökéletes legyen. Sőt sokszor teljes vágásokra is szükségünk van, amik egy gránit-, kerámia- vagy gres lap esetében komoly odafigyelést és tökéletes eszközt igényelnek.

A vizes és száraz vágáshoz egyaránt szükséges a kiváló minőségű, biztonságos és könnyen kezelhető vágókorong, amellyel hatékonyan dolgozhatunk. Kínálatunkban prémium minőségű vágótárcsák találhatóak, amelyek meleg sajtolásos eljárással készültek, így rendkívül hosszú élettartammal büszkélkedhetnek, míg kialakításának köszönhetően a vágás pontos, gyors, forgácsmentes és biztonságos lesz.

Vágótárcsáink széles választékát ITT tekintheted meg!

 

Gyémánt marótárcsák és csiszolótárcsák

 

 

 

Vannak felületek, amelyek egyenetlenségeit, kopott vagy sérült bevonatait csak nagy nehézségek árán lehet eltávolítani és sokszor még így sem érjük el a megfelelő végeredményt. Szerencsére mára már olyan maró- és csiszolótárcsákat is használhatunk, amelyek megkönnyítik munkánkat, ráadásképp hatékonyságukat semmivel sem lehet összehasonlítani.

Maró- és csiszolótárcsáink a legkomolyabb kihívásoktól sem riadnak vissza, így betonfalazatok, falazatok és építőanyagok alakítására is tökéletesen alkalmasak.

Stabilitásukról és hosszú élettartamukról erős tartó testük és acéltestük gondoskodik, míg kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően a velük való munka költséghatékony és vállalkozásbarát.

Legkiválóbb maró- és csiszolótárcsáinkat ITT találhatod meg!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2