Blog

Mire jó egy gyémántfúró készlet?

2020.07.27 11:00
Mire jó egy gyémántfúró készlet?

A flex vagy más néven sarokcsiszoló fontos kéziszerszáma az összes szakembernek. Sokrétű felhasználhatósága és nagy teljesítménye miatt gyakran használják a burkoláshoz is, különféle lyukak fúrására, élek lecsiszolására, alapok csiszolására. 

Írásunkban most a lyukak és nyílások kifúrására koncentrálunk, amihez az említett gépen kívül szükségünk van még egy magas minőségű, hosszú élettartamú gyémántfúró készletre is, amely segítségével könnyedén megbirkózhatunk a komolyabb kihívásokkal is.

Bemutatjuk milyen területeken alkalmazhatóak a gyémántfúrók. Hogy mire jók a lyukfúrók és miért érdemes készletet vásárolni belőlük.

Gyémánt lyukfúrók felhasználási területei

gyémánt lyukfúró felhasználási területe

A TLS lyukfúró készletei úgy lettek tervezve, hogy a legmagasabb fokú igénybevételnek is megfeleljenek. A szegmensek a legjobb minőségű szintetikus gyémántot tartalmazzák egytől egyig, így ennek köszönhetően magas fordulatszámú és pontos fúrást tesz lehetővé akár sarokcsiszolóval, akár pedig egy átalakító adapter segítségével fúróval használjuk.

Tökéletesen alkalmas a legkeményebb anyagok, mint a gránit, márvány, gres, porcelán és természetes kemény kövek lyukfúrásához is, így szinte bármilyen burkolási munkálatkor hasznunkra válhat. De bármilyen kemény építőipari anyagokhoz is alkalmazhatóak.

Technológia

gyémánt lyukfúró technológiája

A speciális gyémánt mátrix kötésnek köszönhetően lyukfúró élettartama jelentősen hosszabb, mint az átlagos galvánkötésű lyukfúróké, míg a teljesítményt maximalizálva kiváló eredmények elérésére ad lehetőséget.

Egyes típusok szegmensei lézerhegesztéses technológiával készülnek, ami meggátolja a szegmensek gyors ütemű kopását, amely tetten érhető száraz, illetve vizes fúrásnál is. A turbó szegmensek magas fúrási sebességet biztosítanak használójának, míg a vákumforrasztással ellátott oldalvédelem tiszta és tökéletes vágást tesz lehetővé és védi a lyukfúrót is az esetleges sérülésektől és túlzott mértékű kopástól. Ez természetesen segíti a lyukfúró pontos működésében és az eszköz védelmében is.

A száraz alkalmazással szemben, vizes fúrás esetében akár kétszeresére növelhetjük a szegmensek élettartamát, így, ha lehetőség nyílik rá célszerű az utóbbi fúrási technikát alkalmazni, így lyukfúróink még hosszabb élettartamúak lehetnek.

Gyémánt lyukfúrók típusai

gyémánt lyukfúrók típusai

A TLS gyémánt lyukfúró készletei úgy lettek kialakítva, hogy az átlag felhasználó és a profi szakember is megtalálja közte a neki való összeállítást.

Az 5 mm-es átmérőjű mini lyukfúrótól 130 mm-es óriásig minden típus megtalálható webáruházunk kínálatában. A különböző méretű lyukfúrók mellett számos kialakítású típussal találkozhatunk. Ilyenek a TLS Cobra, a TLS Cobra-Pro, a TLS Viper, a TLS Viper-Pro, a TLS Monster, a TLS Finger és a TLS Magnum.

gyémánt lyukfúró készletek

Lyukfúróinkat szettekben is kínáljuk, praktikus, kipárnázott kofferekben, így bármilyen igény merül fel a munka során, könnyedén tudunk rá reagálni.

A TLS Burkolatszintező webáruházában nem csak prémium minőségű gyémánt szerszámokat találsz, hanem kiváló ár-érték arányú burkolatszintező rendszereket és kiváló műanyag álpadló rendszereket, amelyek segítségével bármilyen burkolási feladatot könnyedén el tudsz látni precízen és gyorsan.

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2