Blog

A burkolatszintező rendszer használatának 3 előnye

2020.06.27 20:17
A burkolatszintező rendszer használatának 3 előnye

Építkezések és felújítások egyik leglátványosabb része az, amikor a puritán aljzatra rá kerül egy csodás járólap, ami azonnal stílust és otthon érzetet kölcsönöz a vele lefedett tereknek. A hidegburkolók egyfajta művészek, akik megvalósítják elképzeléseinket és törekednek az esztétikus és megnyerő megjelenésre. Mindez precizitást és gyakorlatot igényel, de abban mindenki egyetért, hogy a legnehezebb az egységes és sík felület létrehozása, amely a későbbiekben sem deformálódik vagy süllyed.

Bizony ahhoz, hogy az előbb említett kritériumoknak saját padlónk is megfeleljen, nem elég egy jó szaki, profi eszközökre is szükség lesz, amelyek megkönnyítik a munkát. Ezen eszközök közé tartozik a burkolatszintező rendszer is, amelyet nagyon sokan felesleges hozzávalónak ítélnek meg, hiszen e nélkül is létrehoztak már számos egyenes és esztétikus felületet. De akkor miért is van szükség egy plusz körre, minek kezdje az ember a beszerzést egy jó minőségű burkolatszintező rendszerrel?

Ez fog kiderülni blogcikkünkben.

Idő és sebesség

Burkolatszintező rendszerrel sok időt megspórolhatunk

Az egyik legsarkosabb probléma, ami felmerül a padló kialakításkor általában az időbeosztás és a projekt kivitelezési ideje. Sokszor találkozhatunk kifejezetten lassú, de szép munkát végző szakemberekkel. Ez több szempontból sem túl szerencsés, hiszen minél több időt tölt a szakember a burkolással, az nekünk általában annál több pénzbe kerül, ráadásul a felületeken sem járhatunk a munka befejezéséig, így otthonunk akár teljesen használhatatlan lehet hosszú napokig, akár hetekig.

Ezt az időbeli problémát is nagyszerűen kiküszöböli a burkolatszintező használata, hiszen a vele való munka könnyű és gyors, ráadásul a talpak 2 az 1-ben funkciója miatt egyszerre tudunk szintezni és fugatávolságokat kialakítani. Apróságnak tűnik, ám olyannyira felgyorsítja a munkafolyamatokat, hogy a kötési idők figyelembevételével akár napokat is nyerhetünk a rendszer alkalmazásával.

Költséghatékonyság

Burkolatszintező rendszerrel pénzt spórolhatunk

Legtöbbször a hidegburkolás nem csak idő befektetést igényel, hanem költségvetési tervezést is, hiszen egy nagyobb tér burkolása akár komoly összegbe is kerülhet. Ha csak arra gondolunk, hogy a munkálatokhoz milyen anyagok, eszközök és kiegészítők kellenek, már nagyobbra kell nyitnunk pénztárcánkat, és ekkor még nem beszéltünk munkadíjról, a tervezett és kevésbé előre jelzett felújításokról, illetve a kisérő munkálatokról (pl. fürdőszoba burkolat felújításakor érdemes megnézetni a vezetékeket, hátha cserére szorulnak).

A TLS burkolatszintező rendszere egyszerre kínál gyors és precíz munkát a mellett, hogy beszerzése és utánpótlása rendkívül költséghatékony. Jusson eszünkbe rákérdezni az általunk megcélzott szakembertől, hogy használ e burkolatszintezőt, így kicsit tisztább képet kaphatunk emberünk felkészültségéről. Ha szakemberünk TLS Burkolatszintezőt használ, nagy bajok már nem lehetnek.

Esztétikum és sík felület

 Tökéletesen sík felület a burkolószintező rendszer használatával

Harmadik és egyben legfontosabb szempontunk nem is lehet más, mint a padló sík mivolta, hiszen mit sem ér a padlóburkolás, ha e végeredmény egyenetlen, süllyedt és aszimmetrikus. Nincs is annál rosszabb érzés, mint rápillantani az általunk kiválasztott szépséges kőporcelán lapokra, amik egymáshoz képest más síkban helyezkednek el.

Talán itt mutatkozik meg leginkább a burkolatszintező rendszer használatának fontossága, hiszen gumikalapáccsal és méricskéléssel sosem lehet olyan szép, esztétikus és egységes végeredményt elérni, mint például a TLS burkolatszintező rendszerének segítségével.

A lapok közé behelyezett talpak kis nyílásaiba téve a szintező éket a fogó segítségével az előre beállított szintbe helyezhetjük a burkolatokat, így biztosak lehetünk abban, hogy az összes lehelyezésre került lap tökéletesen sík és egybefüggő felületet hoznak létre. Így elkerülhetjük a későbbi fejtöréseket, a takaríthatatlanságot és az indiszkrét megjelenést.

A TLS burkolatszintező rendszere számos alkalommal bizonyította rátermettségét, így bizton állíthatjuk, hogy aki sík felületet és gyors munkát szeretne, az a TLS-t választja!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2