Blog

4 ok, amiért a TLS lapszintező rendszert kell választanod

2020.08.06 14:19
4 ok, amiért a TLS lapszintező rendszert kell választanod

Egy tökéletes padlóhoz sajnos nem elég egy jóféle greslap, egy szép fuga és egy kis szabadidő. Ezek mellett kell még valami, amitől a felület tökéletesen sík és teljesen egyenletes lesz. Összeszedtünk 4 okot, amiért feltétlenül a TLS lapszintező rendszerére van szükséged, ha padlóburkolás előtt állsz!

 

Egy tökéletes padlóhoz sajnos nem elég egy jóféle greslap és egy szép fuga. Összeszedtünk 4 okot, amiért a TLS lapszintező rendszerét érdemes használnod burkoláskor.

Prémium minőség

prémium minőségű lapszintező rendszer

Ez nyilvánvalónak tűnik, ám nagyon is fontos, hogy tényleg csak minőségi anyagok felhasználásával készült terméket válasszunk, hiszen a burkolatszintezésnél elengedhetetlen a precizitás. Egy kis anyaghiba is szintkülönbséget okozhat, de szerencsére a TLS a szintező ékek és a talpak gyártásakor a legkisebb részletekre is odafigyelnek így egységes és kiváló eredményre számíthatunk.

Természetesen a minőségi követelmények a lapszintező fogóra is érvényesek, hiszen ez az eszköz a procedúra lelke, masszív fém szerkezete és kényelmes műanyag markolata könnyűvé és gyorssá teszi a munkát akár csempézünk akár padlólapot helyezünk le.

Elérhetőség

 saját gyártású lapszintező rendszer

Sok más burkolatszintező rendszerrel ellentétben a TLS lapszintező ékek, talpak és fogók saját gyártásúak, így folyamatosan elérhetőek állandó raktárkészletről, ezért utánpótlásuk miatt nem kell aggódni.

Nagyon sok helyen tapasztalható az, hogy különféle helyről beszerzett elemekkel dolgoznak a szakemberek, amelyek minőségben, és sokszor méretben sem egyeznek meg egymással. Ez akár burkolási katasztrófához is vezethet, hiszen egy nem megfelelően szintezett felület nem csak a szemnek lesz kellemetlen, a takarítást is gátolhatja, sőt akár veszélyes is lehet.

Fontos, hogy a szintezéshez használt talpelemek és ékek minőségükben és formájukban is megegyezzenek és egymással kompatibilisek legyenek.

Technológia

 innovatív technológia lapszintező rendszer

A TLS technológiai szinten is élenjáró, hiszen univerzális burkolatszintező rendszerei úgy lettek kialakítva, hogy ne legyen szükségünk különféle eszközökre és kiegészítő termékekre. Az erős, ellenálló és rugalmas talpak lehetővé teszik, hogy könnyen és biztonságosan be tudjuk őket helyezni a lapok alá, valamint a talpak design kialakítása miatt fugakeresztekre sem lesz szükségünk. A ragasztó megkötése után pedig egyszerűen cipőnk orrával vagy egy gumikalapács segítségével el is tudjuk távolítani a talpak látható részét és az ékeket, amelyeket következő munkánk során újra felhasználhatunk, e mellett az univerzális fogó kialakítása is modern és ergonomikus.

Kiváló ár-érték arány

gazdaságos lapszintező rendszer

Egy nagyobb felület vagy helyiség burkolása nem olcsó mulatság, sok mindere szükségünk lesz a tökéletes eredmény eléréséhez. A TLS gyártástechnológiájának köszönhetően a rendszer minden eleme (ékek, talpak, fogó) prémium minősége ellenére igazán kedvező áron beszerezhető köszönhetően annak, hogy direktben a gyártótól vásárolhatsz, így sem árban sem pedig minőségben nincs versenytársa, a velük való munka pedig gyors, precíz és élvezetes, ahogy ez az alábbi videón is tökéletesen látszik:

Akár magunk alkalmazzuk, akár az általunk felkért szakember biztosak lehetünk benne, hogy a TLS rendszerei nem csak költséghatékonyak és pénztárcabarátok, hanem minőségiek és ellenállóak.

A TLS lapszintező rendszerei a jelen kor szellemében, szakértők által lettek megtervezve, minőségi anyagok felhasználásával a tökéletes felületek létrehozásának érdekében.

Ha tetszett a cikk bizonyára az OP Story burkolatokkal kapcsolatos írása is érdekelni fog téged!

olcsobbat.hu simplepay_hu_v2